Schimbă pagina →
1 

Moteluri 3 stele din Amara , Ialomita
1 unități disponibile

Motel Diamant din Amara

0 locuri

Nota 6.7 / 10
· Servicii, facilități, activități  -  Ce v-ar interesa?
Baie proprie
Încălzire centrală
Internet
Parcare exterioară
Aer condiționat
Restaurant
Recepție non-stop
mai multe servicii:
Bucătărie proprie echip...
Camere pentru nefumători
Duș
Fier de călcat
Minibar
Mâncare tradițională și...
Panoramă, privelişte
Parcare interioară
Sală de petreceri
Seif
Telefon
Televizor
Zonă de joacă pt. copii

Oferte speciale sponsorizate - idei de vacanță la prețuri abordabile din localitatea Amara , judetul Ialomita

Motel Diamant - oferta de cazare
Adresa: Lacul Amara Dn 2c, Sos Slobozia
din Amara , judetul Ialomita

Cazare Motel Amara - prețuri mici și oferte speciale

   Motelul Diamant este situat la 50m de lacul Amara. Dotat cu 11 camere si 3 apartamente, bar si restaurant . Situat intr-un cadru natural deosebit turistii pot beneficia de plaja, pescuit sportiv si plimbari in cel mai mare parc amenajat din sud estul Munteniei .
 Tarif indisponibil
pentru moment
 
Schimbă pagina →
1 

Prețuri mici, cazare convenabilă în Amara județul Ialomita la hoteluri, cabane și pensiuni.

Pe Plecat.ro găsiți servicii, facilități, activități, obiective turistice, informații din Amara , județul Ialomita clasate pe categorii și servicii oferite, informații ce vă vor ajuta să vă pregătiți concediile sau excursiile.

Sunteţi în căutarea unei oferte avantajoase de şedere în Amara ?

Consultați lista vastă de unități de turism: hoteluri, moteluri, case de vacanță, vile sau pensiuni în localitatea Amara , județul Ialomita și vecinătate. Pentru un plus de încredere și siguranță, vă invităm să răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare de asemenea să citiți și opiniile turiștilor care au vizitat deja hotelul sau pensiunea.

Simplitate şi inovaţie, găsiţi ceea ce căutaţi în cel mai eficient mod posibil pe Plecat.ro

Vă doriți o baie proprie și încălzire centrală? Selectați-vă preferințele în câteva click-uri și veți obține o listă adaptată și pertinentă. Plecat.ro vă ajută să vă planificați sejurul fără nici un fel de stres sau costuri suplimentare! Vă mai punem la dispoziție o hartă ajutătoare precum și distanțele până la cele mai importante atracții turistice din zonă.

· Cazări în localități apropiate de Amara
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Amara ? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Amara Rating: 7.1 out of 10 based on 67 voturi
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte de cazare în Amara Ialomița cu toate informațiile necesare pentru pregătirea concediului sau sejurului dumneavoastră: hoteluri, vile și pensiuni ieftine, servicii, facilități, activități de vacanță precum și o hartă interactivă a obiectivelor turistice în Amara Ialomița și împrejur. Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră. Pe plecat.ro vă invităm să vă faceți valiza și să plecați într-un voiaj virtual