Schimbă pagina →
1 

Cabane 3 stele din Moroeni, Dambovita
1 unități disponibile

CABANA DOINA din Moroeni

20 locuri | de la 90 LEI pe noapte

Nota 6.8 / 10
· Servicii, facilități, activități  -  Ce v-ar interesa?
Baie proprie
Încălzire centrală
Internet
Access la bucătărie ech...
Frigider
Parcare exterioară
Restaurant
Recepție non-stop
mai multe servicii:
Acces persoane mobilita...
Animale de companie tol...
Balcon
Bucătărie bio
Bucătărie proprie echip...
Cablu TV
Duș
Foișor
Grătar / Barbeque
Leagăn pt. copii
Mountain biking
Mâncare tradițională și...

Oferte speciale sponsorizate - idei de vacanță la prețuri abordabile din localitatea Moroeni, judetul Dambovita

Cabana Doina - oferta de cazare
Adresa: Str Lespezi, Punct Doica
din Moroeni, judetul Dambovita

Cazare Cabană Moroeni - prețuri mici și oferte speciale

   Cabana Doina se afla in mijlocul naturii, inconjurata de padure,pe malul drept al raului Ialomita. Cabana este foarte aproape de drumul ce duce la cariera Lespezi si taberele scolare(450 m), iar mama Doina este oricand bucuroasa de oaspeti si va asteapta sa sositi, cu sufletul larg deschis, asa cum sta scris pe frontispiciu: Liniste. Natura. Suflet!
Preț pe noapte
începând de la 90 LEI
Capacitate
max. 20 locuri
Restaurant de
30 de locuri
Schimbă pagina →
1 

Prețuri mici, cazare convenabilă în Moroeni județul Dambovita la hoteluri, cabane și pensiuni.

Pe Plecat.ro găsiți servicii, facilități, activități, obiective turistice, informații din Moroeni, județul Dambovita clasate pe categorii și servicii oferite, informații ce vă vor ajuta să vă pregătiți concediile sau excursiile.

Cazare în Moroeni: prețuri mici, soluții avantajoase, oferte speciale pentru vacanțele dumneavoastră

Consultați lista noastră de oferte de cazare la vile, pensiuni, hoteluri, moteluri, case de vacanță sau apartamente în regim hotelier din Moroeni, județul Dambovita și din împrejurimi, precum și părerile și recomandările clienților care au fost deja în vizită acolo.

O modalitate ingenioasă și rapidă de căutare a ofertelor de cazare în Moroeni!

Planificați-vă excursia în câțiva pași simpli și rapizi! Plecat.ro vă oferă o modalitate intuitivă de filtrare după servicii, facilități și activități asigurate de unitățile de turism partenere. Doriți să vă cazați la o vilă de o anumită categorie și să dispuneți de o conexiune gratuită la internet? Folosiți opțiunile de filtrare și obțineți o listă finală de unități turistice la nivelul așteptărilor dumneavoastră! Căutați o pensiunea în apropiere de un obiectiv turistic pe care doriți să-l vizitați? Folosiți harta Plecat.ro și modulul Obiective Turistice în Apropiere pentru a vă orienta.

· Cazări în localități apropiate de Moroeni
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Moroeni? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Moroeni Rating: 7.1 out of 10 based on 68 voturi
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte de cazare în Moroeni Dâmbovița cu toate informațiile necesare pentru pregătirea concediului sau sejurului dumneavoastră: hoteluri, vile și pensiuni ieftine, servicii, facilități, activități de vacanță precum și o hartă interactivă a obiectivelor turistice în Moroeni Dâmbovița și împrejur. Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră. Pe plecat.ro vă invităm să vă faceți valiza și să plecați într-un voiaj virtual