Schimbă pagina →
1 

Vile din Sacele , Brasov
1 unități disponibile

A&t Studios din Săcele

19 locuri | de la 90 LEI pe noapte

Nota 7 / 10
· Servicii, facilități, activități  -  Ce v-ar interesa?
Baie proprie
Internet
Acoperire Orange
Acoperire Vodafone
Acoperire Cosmote
Access la bucătărie ech...
Frigider
mai multe servicii:
Acces la Living
Acoperire 3G/4G
Acoperire Digi Mobil
Balcon
Bucătărie proprie echip...
Cablu TV
Camere pentru nefumători
Cameră pt. bagaje
Curte
Duș
Parcare interioară
Plata cu cardul
Sală de conferințe

Oferte speciale sponsorizate - idei de vacanță la prețuri abordabile din localitatea Săcele , judetul Brasov

A&t Studios - oferta de cazare
Adresa: Str. Timis, Nr. 8c
din Săcele , judetul Brasov

Cazare Vilă Sacele - prețuri mici și oferte speciale

   Vila este situata in localitatea Sacele, mai exact pe centura ocolitoare accesibila din DN1, la 500 m la intrarea in Brasov dinspre Predeal, la numai 10 minute de centrul Brasovului.Beneficiaza de o pozitie foarte buna, facila si va ofera cazare la standarde ridicate atat pentru relaxare cat si in interes de serviciu.
Preț pe noapte
începând de la 90 LEI
Capacitate
max. 19 locuri
Schimbă pagina →
1 

Oferte de cazare la pensiuni vile și hoteluri din Sacele și din județul Brasov

Plecat.ro vă pune la dispoziție informații turistice utile care să vă ajute să vă pregătiți vacanța sau excursia din Sacele , județul Brasov.

Sunteţi în căutarea unei oferte avantajoase de şedere în Sacele ?

Înainte de a pleca la drum aflați tot ce trebuie știut despre unitățile de turism din Sacele și atracțiile din județul Brasov. Nu în ultimul rând verificați părerile altora despre o unitățile din zonă, ele vă vor ajuta să luați decizia adecvată nevoilor dumneavoastră.

O modalitate ingenioasă și rapidă de căutare a ofertelor de cazare în Sacele !

Căutați un monument sau obiectiv turistic în această zonă? Harta Plecat.ro vă vine în ajutor prin calculul distanței între pensiune și obiectiv. Preferați o cameră cu încălzire centrală și cu conexiune la internet? Folosiți opțiunile de selecție a facilităților și serviciilor pentru a obține o listă finală de unități de turism. Sperăm să găsiți oferta de cazare pe care o căutați pentru o vacanță relaxantă!

· Cazări în localități apropiate de Sacele
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Sacele ? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Sacele Rating: 7.2 out of 10 based on 70 voturi
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte de cazare în Săcele Brașov cu toate informațiile necesare pentru pregătirea concediului sau sejurului dumneavoastră: hoteluri, vile și pensiuni ieftine, servicii, facilități, activități de vacanță precum și o hartă interactivă a obiectivelor turistice în Săcele Brașov și împrejur. Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră. Pe plecat.ro vă invităm să vă faceți valiza și să plecați într-un voiaj virtual