Schimbă pagina →
1 

Pensiuni 3 stele din Bacau, Bacau
1 unități disponibile

Pensiunea Old Town din Bacău

30 locuri | de la 100 LEI pe noapte

Nota 6.9 / 10
· Servicii, facilități, activități  -  Ce v-ar interesa?
Baie proprie
Încălzire centrală
Internet
Parcare exterioară
Restaurant
Recepție non-stop
mai multe servicii:
Balcon
Cablu TV
Camere pentru nefumători
Camere pt. fumători
Cameră pt. bagaje
Cărți de joc
Duș
Duș multi-jet
Fier de călcat
Grătar / Barbeque
Minibar
Mâncare tradițională și...
Parcare interioară
Plata cu cardul

Oferte speciale sponsorizate - idei de vacanță la prețuri abordabile din localitatea Bacău, judetul Bacau

Pensiunea Old Town - oferta de cazare
Adresa: Bd. Ionita Sandu Sturza 67
din Bacău, judetul Bacau

Cazare Pensiune Bacau - prețuri mici și oferte speciale

   Situata ultracentral, la doar 5 min de mers pe jos pana la cele mai importante puncte ale orasului ( centru, gara, parcul Cancicov, aeroport) Pensiunea Old Town va ofera confortul unui hotel de 3 stele. Este locul ideal pentru a petrece vacantele, pentru a organiza intalniri de afaceri si team-building, punandu-va la dispozitie 30 de locuri de cazare.
Preț pe noapte
începând de la 100 LEI
Capacitate
max. 30 locuri
Restaurant de
70 de locuri
Schimbă pagina →
1 

Ghid de vacanță în Bacau și împrejurimi. Află tarifele care te interesează

Pe Plecat.ro găsiți servicii, facilități, activități, obiective turistice, informații din Bacau, județul Bacau clasate pe categorii și servicii oferite, informații ce vă vor ajuta să vă pregătiți concediile sau excursiile.

Sunteți în căutarea unei cazări în Bacau, județul Bacau?

Vă punem la dispoziţie informaţii ajutătoare despre cazări la unităţile de turism de toate tipurile şi categoriile din Bacau, Bacau. Impresiile altora despre serviciile, facilităţile, recepţia şi ospitalitatea gazdelor vă vor fi fără îndoială de folos.

Informații complete de cazare în Bacau!

Indiferent dacă sunteţi la prima căutare de cazare pe internet sau sunteţi un obişnuit al informării online portalul nostru vă propune acele informaţii de care aveţi nevoie într-un mod uşor de urmărit şi de înţeles. Folosiţi filtrele pentru a căuta doar pensiuni sau hoteluri de o anumită categorie sau care oferă un anumit tip de servicii sau de distracţii, configuraţi perioada exactă pentru care căutaţi o cameră şi vizualizaţi lista de obiective şi atracţii aflate în imediata apropiere a unităţii de turism alese.

· Cazări în localități apropiate de Bacau
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Bacau? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Bacau Rating: 7.2 out of 10 based on 69 voturi
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte de cazare în Bacău Bacău cu toate informațiile necesare pentru pregătirea concediului sau sejurului dumneavoastră: hoteluri, vile și pensiuni ieftine, servicii, facilități, activități de vacanță precum și o hartă interactivă a obiectivelor turistice în Bacău Bacău și împrejur. Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră. Pe plecat.ro vă invităm să vă faceți valiza și să plecați într-un voiaj virtual