Schimbă pagina →
1 

Cabane din Rosia Montana, Alba
1 unități disponibile

La Lepe din Roşia Montană

6 locuri | de la 70 LEI pe noapte

Nota 6.9 / 10
· Servicii, facilități, activități  -  Ce v-ar interesa?
Încălzire centrală
Acoperire Orange
Acoperire Vodafone
Frigider
Recepție non-stop
mai multe servicii:
Acoperire Digi Mobil
Baie cu vană
Bucătărie proprie echip...
Curte
Duș
Foișor
Grădină
Grătar / Barbeque
Televizor
Zonă de joacă pt. copii

Oferte speciale sponsorizate - idei de vacanță la prețuri abordabile din localitatea Roşia Montană, judetul Alba

La Lepe - oferta de cazare
Adresa: Rosia Montama Centru Nr. 281
din Roşia Montană, judetul Alba

Cazare Cabană Rosia Montana - prețuri mici și oferte speciale

   Unitatea este compusa din doua dormitoare living cu bucatarie completa si baie cu cada
Preț pe noapte
începând de la 70 LEI
Capacitate
max. 6 locuri
Schimbă pagina →
1 

Cazare în Rosia Montana, județul Alba: obiective turistice, activități și facilități la prețuri mici

Pe portalul de informare turistică Plecat.ro puteți găsi hoteluri, vile, pensiuni și cabane din județul Alba la prețuri avantajoase. Căutați cazarea care vă interesează în funcție de serviciile propuse de unitate, activitățile turistice sau în funcție de un anumit obiectiv turistic pe care doriți să-l vedeți de aproape.

Sunteți în căutarea unei cazări în Rosia Montana, județul Alba?

Consultați lista vastă de unități de turism: hoteluri, moteluri, case de vacanță, vile sau pensiuni în localitatea Rosia Montana, județul Alba și vecinătate. Pentru un plus de încredere și siguranță, vă invităm să răsfoiți albumele de fotografii ale unității de cazare de asemenea să citiți și opiniile turiștilor care au vizitat deja hotelul sau pensiunea.

Simplitate şi inovaţie, găsiţi ceea ce căutaţi în cel mai eficient mod posibil pe Plecat.ro

Planificați-vă excursia în câțiva pași simpli și rapizi! Plecat.ro vă oferă o modalitate intuitivă de filtrare după servicii, facilități și activități asigurate de unitățile de turism partenere. Doriți să vă cazați la o vilă de o anumită categorie și să dispuneți de o conexiune gratuită la internet? Folosiți opțiunile de filtrare și obțineți o listă finală de unități turistice la nivelul așteptărilor dumneavoastră! Căutați o pensiunea în apropiere de un obiectiv turistic pe care doriți să-l vizitați? Folosiți harta Plecat.ro și modulul Obiective Turistice în Apropiere pentru a vă orienta.

· Cazări în localități apropiate de Rosia Montana
Plecat.ro - portal de informare turistica
Sunteți reprezentantul unei Unități de turism în Rosia Montana? Intrați acum în rândul membrilor Plecat.ro pentru a beneficia gratuit de cea mai interesantă și completă metodă de promovare online.

» Click aici pentru a începe
Rosia Montana Rating: 7.2 out of 10 based on 69 voturi
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Plecat.ro vă pune la dispoziție oferte de cazare în Roşia Montană Alba cu toate informațiile necesare pentru pregătirea concediului sau sejurului dumneavoastră: hoteluri, vile și pensiuni ieftine, servicii, facilități, activități de vacanță precum și o hartă interactivă a obiectivelor turistice în Roşia Montană Alba și împrejur. Fie că sunteți în căutarea unei oferte de cazare la munte sau la mare Plecat.ro este portalul de informare turistică ce răspunde nevoilor dumneavoastră. Pe plecat.ro vă invităm să vă faceți valiza și să plecați într-un voiaj virtual